Schademelding

Door de hoofdvereniging is een meerkeuzepolis afgesloten bij Centraal Beheer | Achmea ter verzekering van o.a. onze opstallen en uw woningverbetering.

Woningverbetering: Op het formulier “Opgaveformulier woningverbeteringen Verenigingen van Eigenaren” had u destijds een of meerdere zaken aangegeven te willen meeverzekeren, zoals: aanrecht, betimmeringen, boiler, inbouw-airconditioning, inbouwkast, inbouwkeuken-incl. apparatuur, metselwerk, open haard (vast), parket, plavuizen, rolluiken, sanitair, sauna inbouw, tegelwerk, verwarmingsinstallatie, vouwwandenwandafwerkuing, zonnecollector.

Melden van schade.

Bij schade aan zaken zoals hierboven onder woningverbetering beschreven, meldt u deze schade bij voorkeur met het formulier op deze pagina. Indien een schade door verzekeraar ter behandeing wordt afgewezen, dan kunt u de schade vervolgens melden bij uw persoonlijke inboedelverzekering. Het gaat hier dus om schade achter uw voordeur.
Indien u uw woningverbeteringen allrisk  wilt verzekeren, dan bestaat bij Centraal Beheer de mogelijkheid dit onder te brengen in een inboedelverzekering tegen een gereduceerd tarief, onder verwijzing naar de Meerkeuzepolis van de Vereniging van Eigenaars Rundgraafpark.
U kunt daarvoor contact opnemen met Centraal Beheer, telefoon  
055 579 8000.

Schade die een bewoner of een bezoeker veroorzaakt aan onze opstallen meldt u eveneens met dit formulier. Het gaat hier om schade veroorzaakt aan zaken buiten uw voordeur, waarvoor wij gezamenlijk als VvE Houtwal verantwoordelijk dragen. De VvE Houtwal houdt de veroorzaker van de schade aansprakelijk voor de kosten van volledig herstel.

Gebruik het formulier op de contactpagina voor het opgeven van glasschades en alle schades aan eigendommen van de VvE Houtwal of aan uw eigen verzekerde woningverbetering.


© VvE Houtwal 31-12-2017

Advertenties