Help

zoek01Wat vindt u waar?

Kunt u iets niet  vinden? Gebruik dan Zoeken of kijk onder aan de pagina bij de trefwoorden.

De menu balk boven de foto geeft voor ieder onderwerp een pagina met informatie.

evenkijken1De informatie die u daar leest, is veelal “standaard” informatie en daarom weinig aan verandering onderhevig. Daarom leest u het laatste nieuws in de kolom recht, bij de MEEST RECENTE BERICHTEN.

Overige informatie staat bij WAT IS ER GEREGELD OVER: deze artikelen zijn gegroepeerd op onderwerp en bij keuze in een rubriek zijn die artikelen gesorteerd op datum (jongste bovenaan).


Printen

Onderaan een webpagina ziet u een kleine icoontje “Print” waarmee een programma opent en u een afdruk kunt maken van dat bericht of ook een pdf maken.


websiteWebportaal

Bent u eigenaar van een appartement van de VvE Houtwal, dan kunt u toegang krijgen tot het webportaal TWINQ van onze beheerder
Heeft u nog geen toegang? Vraag dit dan aan via de Contact pagina.


Disclaimer

Aansprakelijkheid
Aan de samenstelling en de inhoud van deze website wordt door ons uiterste zorg besteed.
Desondanks aanvaarden wij echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid hiervan, dan wel voor directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten hiervan met betrekking tot de op de website geplaatste informatie.

Bij het verzenden van een bericht via onze website wordt het IP adres vastgelegd. Voor zover deze gegevens zullen worden gebruikt, zal dat altijd zonder nadere adresgegevens zijn en uitsluitend ter verbetering of informatie van deze website. De persoonlijke gegevens die u via deze website in formulieren inbrengt, zullen niet toegankelijk zijn voor derden. Wij stellen persoonsgegevens of verenigingsgegevens van onze leden nooit, zonder uw toestemming vooraf, ter beschikking aan derden. Indien u informatie aantreft waarvan u vindt dat deze niet beschikbaar moeten komen via onze website, laat dat dan even weten.


telefoonlijstNog vragen?

  • Ga naar de Contact pagina en stel uw vraag. U heeft dezelfde dag nog een antwoord.

© VvE Houtwal 31-12-2017

Advertenties